Leave Your Message
Pengilang Jujukan Benang Labuci Benang Bulu Merino Bulu Merino Benang Campuran Akrilik Lurex dengan Benang Labuci untuk Mengait Sweater
Benang Manik Labuci

Pengilang Jujukan Benang Labuci Benang Bulu Merino Bulu Merino Benang Campuran Akrilik Lurex dengan Benang Labuci untuk Mengait Sweater

Memperkenalkan bulu Merino kami yang indah Dicampur dengan Benang Lurex dan Sequin, fabrik mewah yang mentakrifkan semula keanggunan dan keselesaan. Campuran unik ini menggabungkan kelembutan bulu Merino yang tiada tandingan dengan daya tarikan benang Lurex yang berkilauan, menghasilkan tekstil yang bukan sahaja menakjubkan secara visual tetapi juga berfungsi dengan luar biasa.
● Nama: Bulu Merino Diadun dengan Benang Lurex dan Labuci
● Komposisi: 6% Bulu Merino 20% Akrilik 20% Nylon 54% Poliester dengan Lurex dan Labuci
● Kiraan benang: 1/18.5Nm
● Berat: 1.5~2.5kg/kon
● Panjang: TIADA
● Saiz Jarum : 14-12GG
● Pensijilan : Oeko -Tex
● Mencuci: Rendam dalam air suam 30°
● Kering rata: Ya

    Butiran produk

    Bulu Merino Diadun dengan Benang Lurex dan Sequin mempunyai kekuatan gentian tinggi, memastikan ciptaan anda tahan lama dan tahan lama. Tidak seperti banyak benang lain, ia tahan pecah, membolehkan anda bekerja dengan yakin, sama ada anda mengait selendang yang halus atau mengait selimut yang selesa. Ketahanan warna benang yang tinggi bermakna warna terang akan kekal kaya dan asli, dibasuh selepas dibasuh, menjadikannya sesuai untuk pakaian dan aksesori yang tahan ujian masa.
    Penambahan Lurex dan Sequin memperkenalkan sentuhan glamor, dengan kilauan logamnya menangkap cahaya dengan indah. Kilauan menawan ini menaikkan sebarang pakaian, menjadikannya sesuai untuk majlis-majlis khas atau menambah sedikit kecanggihan pada almari pakaian harian anda. Langsir campuran bulu Merino kami sangat indah, membolehkan pergerakan yang anggun dan siluet yang menyanjung.
    Jenis produk: Bulu Merino Diadun dengan Benang Lurex dan Labuci Model : N/M
    Corak : Benang Fancy Keseragaman: malah
    Teknikal : CINCIN PUTAR Kiraan : 1/18.5Nm
    Ciri: Fesyen dan Fancy Asal: Guangdong, China
    Pusing: S warna: 50 atau lebih daripada
    Kekuatan: Kecekalan MOQ: 100 kg
    Nama Jenama : Rakan Kait Pembungkusan: 1.5~2.5kgs/kon
    Komposisi: 6% Bulu Merino 20% Akrilik 20% Nylon 54% Poliester dengan Lurex dan Labuci Sijil Oeko-Tex
    penggunaan: mengait, mengait, Anyaman, Sulaman, Jahit Saiz Jarum: 14 ~ 12GG
           
     

    Benang labuci

    Aplikasi Benang

    Sama ada anda ingin mencipta sekeping penyata untuk almari pakaian anda atau mencari tekstil mewah untuk rumah anda, Bulu Merino kami Diadun dengan Benang Lurex dan Sequin ialah pilihan terbaik. Alami gabungan sempurna antara keselesaan, ketahanan dan gaya serta nikmati rasa mewah fabrik premium ini. Tingkatkan fesyen dan hiasan rumah anda dengan bahan yang merangkumi keanggunan dan kepraktisan, menjadikan setiap detik lebih istimewa. Temui keindahan Bulu Merino kami yang Diadun dengan Benang Lurex dan Sequin hari ini dan terimalah seni kehidupan yang canggih.

    bulu dan benang

    Pakej

    Biasanya terdapat dua jenis pembungkusan.

    Satu ialah pakej beg pp, 12 keping setiap beg PP, 26kg setiap keping, berat bersih 25kg setiap beg PP.

    Yang lain ialah pembungkusan kadbod, 10 keping setiap kadbod, berat bersih 15kgs setiap kadbod.
    • Pakej1
    • Pakej2

    Leave Your Message